Ö-Bollen Sommar
Ungdomscupen i Göteborgs skärgård

Följ oss på Facebook

  •  

Info

Kostnad 350:-/pers för två övernattningar fredag och lördag, frukostbuffé lördag och söndag morgon, tacobuffé lörd samt disco lördag kväll. Även ledare betalar 350:-/pers och tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda plats för föräldrar/syskon i skolan. Samtliga betalande erhåller ett deltagarband som ska uppvisas vid måltiderna/discot.

De lag som bokat övernattningspaket kommer att förläggas på Brattebergskolan och det kan även bli aktuellt med andra skolar i närområdet med gångavstånd till matsal och arenan.

Incheckning
From fredag kl 17.00 i matsalen Brattebergskolan. De lag som anländer lördag kan checka in under hela dagen fr om kl 06.30. Samtliga övernattande erhåller deltagarband som ger tillträde till frukost middag samt kvällsaktiviteter. Laget får då även eventuella Lisebergsbiljetter, rabattkupong Stadium, karta över Öckerö, spelschema samt laguppställningsblankett.

Utcheckning
Senast söndag kl 12.00. Klassrummet grovstädas med sopborste och sopsäcken slängs i container.

Ordningsregler
Självklart råder förbud mot alkohol. Endast de med deltagarband får övernatta i klassrummen. Tyst i lokalerna efter kl 23.00 och då låses även dörrarna in till skolan.

Vaktmästare
Finns tillgänglig i matsalen från tidig morgon till 02.00 fredag och lördag natt . Vaktmästaren låser/låser upp klassrummen för lagen under vistelsen då nycklar ej tilldelas lagen.

Dusch och omklädning
Öppet från kl 06.30-23.00 i gymnastiksalen Brattebergskolan. Finns självklart även vid Prästängen.

Frukost
Frukostbuffén står uppdukad i matsalen mellan kl 06.45-09.30.

Lunch
Ingår ej i paketet men kan med fördel förbeställas till laget på spelområdet Prästängen. Ta kontakt med personal i caféet på Prästängen och fyll i en förbeställningslista.

Tacobuffé
Serveras i flera sittningar under eftermiddagen/kvällen.
Lagen tilldelas en sittning när de ska äta. Vänligen respektera tiden för att undvika trängsel.

Café
I matsalen finns en kiosk/café där godis, dricka, glass mm serveras. Kaffe finns kostnadsfritt till ledarna (gäller Brattebergskolan).