Ö-Bollen Sommar
Ungdomscupen i Göteborgs skärgård

Följ oss på Facebook

  •  

Info

Kostnad 500:-/pers för två övernattningar fredag och lördag, frukostbuffé lördag och söndag morgon, tacobuffé lördag. Även ledare betalar 500:-/pers och tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda plats för föräldrar/syskon i skolan. Samtliga betalande erhåller ett deltagarband som ska uppvisas vid måltiderna. 2018 ingår även en T-shirt i deltagaravgiften.

De lag som bokat övernattningspaket kommer att förläggas på skolor på Öckerö med gångavstånd till matsal och arenan. De flesta lag kommer att placeras på nybyggda Brattebergskolan.

Fredagspasta: För de som är sugna på pasta med köttfärsås vid ankomst fredagkväll mellan 18:00-21:00. Köttfärsåsen är gjord på nötfärs och vi har även glutenfri pasta. Det ingår rivna morötter och måltidsdryck för 60:-/person. Maila camilla.lidstrom@ockeroif.se för att förboka er måltid som är väldigt populär! Pastan serveras på Brattebergsskolans Gyllene Skeppet. Kontant betalning på plats. 

Incheckning
From fredag kl 18:00 i respektive skola som du blivit tilldelad via mail. Skolvärden möter laget på skolan och ledare kvitterar ut nyckel till klassrummet. De lag som anländer lördag checkar in på arenan. Samtliga övernattande erhåller deltagarband som ger tillträde till frukost middag. Laget får då även eventuella Lisebergsbiljetter, rabattkupong Stadium, karta över Öckerö, spelschema samt laguppställningsblankett.

Utcheckning
Senast söndag kl 12.00. Klassrummet grovstädas med sopborste och sopsäcken slängs i container.

Ordningsregler
Självklart råder förbud mot alkohol. Endast de med deltagarband får övernatta i klassrummen. Tyst i lokalerna efter kl 23.00 och då låses även dörrarna in till skolan.

Dusch och omklädning
På arenaområdet Prästängen.

Frukost
Frukostbuffén står uppdukad i matsalen mellan kl 06.45-09.30.

Lunch
Ingår ej i paketet men kan med fördel förbeställas till laget på spelområdet Prästängen. Ta kontakt med personal i restaurangen på Prästängen och fyll i en förbeställningslista.

Tacobuffé
Serveras i flera sittningar under eftermiddagen/kvällen.
Lagen tilldelas en sittning när de ska äta. Vänligen respektera tiden för att undvika trängsel.