Ö-Bollen Sommar
Ungdomscupen i Göteborgs skärgård

Följ oss på Facebook

  •  

Info

Kostnad 500:-/pers för två övernattningar fredag och lördag, frukostbuffé lördag och söndag morgon, tacobuffé lördag. Även ledare betalar 500:-/pers och tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda plats för föräldrar/syskon i skolan. Samtliga betalande erhåller ett deltagarband som ska uppvisas vid måltiderna. 2019 ingår även en T-shirt i deltagaravgiften. Vi använder oss av flera skolor med gångavstånd till Brattebergsskolan där lagen äter frukost och middag. I år kommer vi även använda oss av nya lokaler hos Öckerö Maritime Center. Därifrån är det gångavstånd till matsalen men något längre till arenan så bil är att rekommendera.

Fredagspasta: För de som är sugna på pasta med köttfärsås vid ankomst fredagkväll mellan 18:00-21:00. Köttfärsåsen är gjord på nötfärs och vi har även glutenfri pasta. Det ingår rivna morötter och måltidsdryck för 70:-/person. Maila malin.andersson@ockeroif.se för att förboka er måltid som är väldigt populär! Pastan serveras på Brattebergsskolans Gyllene Skeppet. Kontant betalning eller swish på plats. 

Incheckning: Lagen checkar in på kansliet vid arenan och incheckning tidigast  från 18:00. Kansliet ligger i vår inomhushall och följ skyltar "Ö-Bollen Parkering" när ni anländer till arenan. Vid incheckningen får ni information om vilken skola ni tilldelats. Laget tilldelas nyckel, deltagarband, matchprogram och Lisebergsbiljetter. Duschmöjligheter finns bara på arenan och på lördagen stänger omklädningsrummen 18:30. Telefonnummer till kansliet som är bemannat på fredag 17:30-23:30 är 0739- 640010.

Utcheckning: Senast söndag kl 12.00. Klassrummet grovstädas med sopborste och sopsäcken slängs i container.

Ordningsregler
Självklart råder förbud mot alkohol. Endast de med deltagarband får övernatta i klassrummen. Tyst i lokalerna efter kl 23.00 och tyst på skolgården efter kl 21:00 med hänsyn till grannar nära skolan.

Dusch och omklädning
På arenaområdet Prästängen.

Frukost
Frukostbuffén står uppdukad i matsalen mellan kl 06.45-09.30.

Lunch
Ingår ej i paketet men kan med fördel förbeställas till laget på spelområdet Prästängen. Ta kontakt med personal i restaurangen på Prästängen och fyll i en förbeställningslista.

Tacobuffé
Serveras i flera sittningar under eftermiddagen/kvällen.
Lagen tilldelas en sittning när de ska äta. Vänligen respektera tiden för att undvika trängsel.